Inschrijfformulier cursus 2024-2025  Door de onderstaande velden in te vullen kunt u zich inschrijven voor één van onze cursussen vogelherkenning. U moet hiervoor wel donateur zijn of worden van onze stichting. Als u dat niet bent, dan graag ook een bedrag van minimaal € 20,00 invullen in het vakje 'Donatie'.

  BasiscursusVervolgcursusAfrondingscursus

  * Indien een bepaalde cursus niet meer beschikbaar is dan graag een mail met uw contactgegevens sturen naar cursus@vogelwachtflevoland.nl. U wordt dan op een reservelijst geplaatst.

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Mobiel

  E-mail

  Bankrekeningnummer

  Ik ben al donateur NeeJa

  Indien 'Ja' dan graag Donateurnr. opgeven:

  Als u ons nog wat wilt mededelen dan kunt u dit in onderstaand veld aangeven:


  Het minimum bedrag voor donatie is 20,00 maar voel u vrij om hier meer in te vullen.

  Nadat u op de knop 'Verzenden' hebt geklikt krijgt u een QR-code waarmee u kunt betalen. Open hiervoor uw bankApp! en zoek hierin de scanfunctie.

  Niet alle banken accepteren deze betalingsmethode. Is de betaling mislukt dan kunt u het gewenste bedrag overmaken op rekeningnummer NL28 INGB 0004 9184 83 ten name van de Stichting Vogel- en Natuurwacht Flevoland te Almere, onder vermelding van uw naam, uw donateursnummer en de cursus die u wilt volgen. Deze informatie staat ook nog eens in de bevestigingsmail die u krijgt toegestuurd.

  Dank voor uw bijdrage!