Steun ons

Donateur worden

Draag je de vogels en de natuur in Flevoland een warm hart toe? Word dan donateur. Daarmee steun je het werk van de stichting, heb je recht op deelname aan alle activiteiten, ontvang je de ‘Nieuwsflits’ en drie keer per jaar het tijdschrift  ‘de Grauwe Gans’.

Bij alle activiteiten geldt dat er plaats is voor zowel beginners als gevorderden. De minimumbijdrage is € 20,00* per jaar. Huisgenoten kunnen voor slechts € 10,00* donateur worden, maar ontvangen geen eigen exemplaar van ‘de Grauwe Gans’. Donateurs jongen dan 18 jaar betalen €10,- en als huisgenoot van een volwassen donateur €5,- Hiervoor dient u bij het veld geboorte datum uw geboorte datum in te vullen.

Hoe word je donateur?

Verzend het ingevulde formulier op deze pagina en maak uw donatie over op rekening NL28 INGB 0004 9184 83 t.n.v. van de Stichting Vogel- en Natuurwacht Flevoland te Almere. Wij registreren u als donateur zodra uw donatie is bijgeschreven op onze bankrekening. U ontvangt dan uw eerste exemplaar van de ‘Grauwe Gans’ en de Nieuwsflits.

Schenkingen en legaten

Wilt u blijk geven van uw betrokkenheid bij de vogels en de natuur in uw directe omgeving dan kunt u het werk onze stichting steunen met eenmalige schenking of donatie.
Ook kunt u ons door middel van een erfstelling of legaat opnemen in uw testament. Wij zijn een door de Belastingdienst erkende ANBI-instelling.

Meedoen als vrijwilliger

U kunt niet alleen financieel, maar ook actief een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van de Stichting. Veel werkgroepen hebben behoefte aan vrijwilligers die bereid zijn om op hun gebied de handen uit de mouwen te steken.
Ook incidenteel is er behoefte aan vrijwilligers voor korte projecten, bijvoorbeeld wanneer de Vogelwacht deelneemt aan evenementen zoals Begroet de Lente of het Vogelfestival Lelystad hebben wij veel behoefte aan extra handen en hoofden.

 

 

 

 

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Datum (verplicht)

  Ik heb kennis gemaakt met de Vogelwacht via:

  Mijn interesse gaat uit naar:
  Cursus vogelherkenningExcursiesLezingenNatuurfotografieRingenVogeltellingenBroedvogelinventarisatie

  Ik heb interesse in vrijwilligerswerk:
  BeschermingBestuurswerkOndersteuningstaken bestuurPromotieteamPR

  Ik heb kennis genomen van het privacybeleid en ga akkoord met verwerking van mijn gegevens in de donateursadministratie.