Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

On-line Lezing Sierra Leone door Tanja de Leeuw (via Zoom)

16 december 2020 van 20:00 - 22:00

SIERRA LEONE: SIERRAOUSLY SURPRISING!
Dat het land serieus verrassend is, daarover zal iedereen die het land bezocht heeft het unaniem eens zijn. Want wat is Sierra Leone vriendelijk, veilig, tolerant en prachtig. En wat is het toch jammer dat de wereld bij het horen van de naam nog steeds denkt aan oorlog, uitbuiting en enge ziektes.

De reden dat deze reis ontstaan is, is juist om dit beeld voorgoed om te draaien!

In februari 2019 hebben 4 studenten van de School voor toerisme, het Noorderpoort in Groningen, voor een excellentieproject o.a. deze 11-daagse reis ontwikkeld, waarbij de focus lag op wat het onderscheidend vermogen van Sierra Leone zou kunnen zijn: de natuur, vogels en zoogdieren.

In februari 2020 was het dan eindelijk zo ver. We stegen met zeven personen op in de richting van Freetown, Sierra Leone! Het grote avontuur, onze “pioniersreis”, kon beginnen!

Woensdagavond 16 december neemt Tanja de Leeuw ons graag mee op deze reis. Via Freetown, River no. 2 en Tiwai Island naar Banana Island. Een reis door de cultuur, historie en natuur van een serieus verrassend land. Het reizen van een pionier in hedendaagse “luxe”, met een kleine nadruk op de vogel-rijkdom.

Gegevens

Datum:
16 december 2020
Tijd:
20:00 - 22:00