Van dwergmuis tot stadsreus

 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar alles wat bloeit, groeit en leeft in de omgeving van Almere?

Dan is dit boek ‘van dwergmuis tot stadsreus’ absolute ‘must’ voor jouw boekenkast. Of het nu gaat om vogels, planten of mossen; je vindt het in dit boek! Voor de bestelling van het boek kun je gebruik maken van onderstaand formulier. De Vogel- en Natuurwacht stelt het op prijs als je het betreffende bedrag op onze rekening wilt overmaken.  Zodra de betaling bij ons binnen is gekomen, verzenden wij het boek binnen 48 uur of we geven je aan waar je het kunt ophalen.

Je krijgt een bericht per email wanneer het boek wordt verstuurd. Indien je hebt gekozen voor afhalen van het boek, word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht via een email.

Wij danken je voor jouw interesse en wensen je veel plezier toe met het boek.

  Ik ben donateur
  JaNee

  Als donateur heb ik samen met deze aanvraag het te betalen bedrag van € 14,50 overgemaakt op rekeningnummer NL28 INGB 0004 9184 83 ten name van de Stichting Vogel- en Natuurwacht Flevoland te Almere, onder vermelding van: 'Biodiversiteitsboek', naam, adres en woonplaats. Als niet-donateur heb samen met deze aanvraag het te betalen bedrag van € 22,95 overgemaakt.

  Ik wil het boek graag per post ontvangen en betaal € 4,95 extra voor het inpakken en versturen.
  JaNee

  Voornaam

  Achternaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Je e-mailadres

  Als je nog opmerkingen hebt kun je die hieronder plaatsen (optioneel)