Uitnodiging voor een bezoek aan Marker Wadden

Op 23 en 24 september is het mogelijk om zelf te gaan kijken op het nieuwste stukje Nederland: Marker Wadden in het Markermeer. Let op! Bezoek is alleen dit weekend overdag mogelijk.
Op zaterdag 23 september 10.00 – 18.00 uur en zondag 24 september 10.00 – 17.30 uur is het publiek met eigen boten welkom. Er is een ankergebied in de haven met aanlandingsgebied dat bereikt kan worden met bij-bootjes.

U wordt feestelijk ontvangen, u kunt met een rondwandeling van enkele kilometers het eiland verkennen en u wordt door verschillende gidsen geïnformeerd over Marker Wadden.
Honden zijn alleen aangelijnd toegestaan direct rondom de havenkom. Omdat dit een belangrijk vogelgebied is, kunnen ze niet mee op de rondwandeling. Vanzelfsprekend geldt er een opruimplicht.

Mocht u vanuit uw eigen organisatie belangstelling hebben om met een eigen boot deel te nemen aan deze expeditie, meldt u zich dan voor 10 september aan bij expeditie@markerwadden.nl.
Geef de naam van uw boot door, aantal opvarenden, mobiele telefoonnummer en naam van de schipper. Dan kunnen we u informeren over de aanlegvoorzieningen ter plaatse.
Ook vaart alleen dit weekend elk uur een veerdienst vanuit Bataviahaven om zoveel mogelijk nieuwsgierigen een kans te geven deze nieuwe natuurarchipel te gaan ervaren. U kunt hiervoor tickets boeken op www.markerwadden.nl.

Met vriendelijke groet,

Roel Posthoorn
Projectdirecteur Marker Wadden

Indien voorafgaand windkracht hoger dan 5 Bf wordt voorspeld, gaat dit evenement niet door.
Dat wordt bekendgemaakt op www.markerwadden.nl.

Loading...