Eerste Wilderniscafé Oostvaardersplassen op 22 oktober

In de tijd van vechtende en burlende edelherten vindt op zondag 22 oktober het eerste Wilderniscafé Oostvaardersplassen plaats. We organiseren dit Wilderniscafé om een open gesprek te voeren over de natuur en hoe we die beleven. Het spel van macht en liefde vormt de inspiratie voor dit eerste café.

Graag wil ik u uitnodigen om bij dit Wilderniscafé aanwezig te zijn. Het belooft een verrassende avond te worden met lezingen, muziek en een mooie wandeling. Michael Sanderson, één van de makers van de  documentaire ‘Holland: Natuur in de delta’, zal dieper ingaan op het thema ‘Liefde en macht in de natuur’.  Ook is er ruimte om met een aantal deskundigen in gesprek te gaan over de toekomstige ontwikkeling van de Oostvaardersplassen en de mate van menselijk ingrijpen. De focus ligt op het behalen van de Natura 2000 doelen. Steffen Morisson, oa bekend van de Voice, zorgt voor de muziek.

Deze middag/avond, inclusief lichte maaltijd, start om 16.00 uur bij het Buitencentrum aan de Kitsweg 1, 8218 AA in Lelystad en zal rond 19.30 afgelopen zijn. De kosten voor dit bijzonder evenement zijn 10 euro per persoon.

Aanmelden voor deze bijzondere avond kan via deze link.

Loading...