Pelagische tocht op de Noordzee

4 november 2017 – 4 november 2017

Locatie:

Voor mensen die nog een stapje verder willen gaan (of nog meer willen) organiseren we op 4 november een zeevogelexcursie waarbij we naar de zeevogels toe gaan. Met een vissersboot varen we vanaf Neeltje Jans (Oosterschelde in Zeeland) de open zee op en zullen daar een volle dag verblijven. Het is een unieke ervaring om letterlijk tussen de vogels door te varen en ze van heel dichtbij te zien. Zo is de kans groot dat er Jan van Genten pal naast de boot zitten en Alken of jagers. De vogels worden gelokt door visafval overboord te gooien (dit heet chummen). De Vogelwacht heeft 10 plaatsen gereserveerd voor deze tocht: http://www.deltasafari.nl/reizen/zeevogeltocht-november/

    

De kosten voor deze tocht bedragen 50 euro.
Dit is exclusief reiskosten naar Zeeland. Inmiddels hebben we de eerste aanmeldingen ontvangen, wees dus snel want vol=vol. Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op en niet met Delta-safari. We kunnen dan ook afspraken maken over carpoolen etcetera.
Aan boord zullen gidsen aanwezig zijn die je kunnen helpen bij het herkennen van soorten, tips voor fotografen en begeleiding vanuit de Vogelwacht. Eten en drinken kun je aan boord kopen of zelf meenemen. Overige tips en belangrijke info krijg je na aanmelding.